NBCC avd. Gjøvik og omegn 2000 - 2024

NBCC avd. Gjøvik og omegn 2000 - 2024

Publisert av Johan Pauli Bjarnaberg den 13.01.24. Oppdatert 14.01.24.

2000 / 2001
Årets Generalforsamling blir avholdt på Øverby Helsesportssenter Lørdag 12. februar og følgende personer velges inn i styret i Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og Omegn: Leder Johan P. Bjarnaberg, Nestleder Lars Ericsson, Sekretær Magny Fjellheim, Kasserer Jan Trygve Johnstad, Styremedl. Dag H. Ljungqvist, Vararep. Arne Lien og Grete Ø. Bjarnaberg. "Det Edle Drag" deles ut dette året og følgende personer tildeles "Det Edle Drag" i Bronse: Grethe Haugom og Dag Ljungqvist. På Generalforsamlingen ble følgende forslag fremmet: Det nye styret må jobbe for å få til en avtale med Flutua men klubben skal ikke belastes økonomisk ble Årsmøtets vedtak. Klubben har 308 medlemsfamilier 1. januar 2000. Johan meldes på til lederkurs. Tom Løkken kurs for teknisk person. Det jobbes videre med sommerplass på Flutua. I mars 2000 har klubben 307 medlemmer. Flutua. Johan har laget forslag til ny forside til Car-avisen. Johan undersøker andre alternativer til Flutua. Utleievogna bør repareres, Arne undersøker saken.  Medlem nr. 1000 er Noralf Sveen, Aurdal.  Utleievogna:  Hva skal vi gjøre med den? Den er ikke brukbar til mer utleie. Vi skal bruke den kun til øvelseskjøring.  Regionstyret ønsker at avdelingene skal betale kontingent til Regionen. Klubben mener at NCC bør finansiere regions arbeid. Utleievogna avskiltes.  Styremøtene flyttes til søndager da Lars Ericsson er blitt ukependler. Dag Ljungquist har flyttet og trer derfor ut av styret. Arne Lien tar hans plass i styret. Ny leder i Trafikksikkerhetskomiteen må velges. Johan og Lasse er representanter til regionårsmøte. NCC avd. Gjøvik og Omegn og NCC avd. Hadeland og Omegn har bestemt å legge årsmøtetene sin til Lygna med sepaprete årsmøter og felles fest etterpå. Vi bestiller lokaler, både egne og felles. Klubben har bestemt at vi setter opp gratis buss for medlemmene til Årsmøtet. Hadeland ordner musikk. Kontingent kr. 5 pr. medlem skal betales til regionen fra 1/1-2001.  Klubben vil få en utgift på ca. 1500.- pr. år.

2001 / 2002
Årets Generalforsamling blir avholdt på Lygnaseter Kro og Motell Lørdag 10. februar og følgende personer velges inn i styret i Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og Omegn: Leder Johan P. Bjarnaberg, Nestleder Kai Gulbrandsen, Sekretær Grete Ø. Bjarnaberg, Kasserer Jan Trygve Johnstad, Styremedl. Arne Lien, Vararep. Kai Foss og Per Olav Magnussen. På Generalforsamlingen ble følgende forslag fremmet: Plassfondet oppløses og overføres til ordinært bankinnskudd. Godkjent. Styret selger/kondemnerer den eksisterende øvelsesvogna. Godkjent Styret gis tilatelse til å kjøpe øvelsesvogn for inntill kr. 60.000.-. Godkjent
Klubben har 303 medlemmer 1. januar 2000. Avdelingens terminliste ble diskutert og vedtatt. Bør avdelingen avholde  St. Hans treff  på samme campingplass hvert år eller skal vi holde treffet på ulike Campingplasser fra år til år?  Treffet evalueres for 2002 i etterkant av årets treff.  NCC sentralt har fått ny Internettadresse:www.caravanklubben.no  Det vil i år bli sendt 2 personer på kjøreinstruktørkurs.  Arne Lien og Kai Gulbrandsen. Ny utleie/øvelsesvogn vil bli innkjøpt som vedtatt på årsmøte.  Dette ble overlatt til Kai Gulbrandsen, Arne Lien og Kai Foss. Kjøp av øvelsesvogn/utleievogn.  Det er funnet 1 alternativ.  Det er en 90 modell Bürstner 495. Det ble besluttet at vogna skulle kjøpes. Forhandlinger blir sluttført med Sveens Caravan av Kai Gulbrandsen og Arne Lien. Campingfestival på Beitostølen 25.-26. august.  Det har kommet forespørsel fra arrangør om NCC Gjøvik og Omegn kan arrangere hesteskokastingen på lørdag.  Johan reiser å tar seg av dette. Kjegler til øvelseskjøring er bestilt. Julebord erstattes med Høsttur med Color Festival 27.-28.- oktober 2001. Vi må bruke litt mindre penger på slutten av året, lite penger igjen på budsjettene. Klubben har 323 medlemsfamilier pr. desember 2001.

2002 / 2003
Årets Generalforsamling blir avholdt på Strand Rica Hotell Lørdag 9. februar og følgende personer velges inn i styret i Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og Omegn: Leder Johan P. Bjarnaberg, Nestleder Simen Petersen, Sekretær Grete Ø. Bjarnaberg, Kasserer Jan Trygve Johnstad, Styremedl. Arne Lien, Vararep. Kai Foss og Per Olav Magnussen.  Det vil bli utarbeidet egne særvilkår ved egen  bruk av øvelsesvogn for utleieansvarlig.   Dette for å kompensere for arbeidet med ettersyn og uleie av vogna. Forteltet til øvelsesvogna vil bli aventert for salg. Simen Pettersen lager salgsbod. Dugnad hos Jahn og Grethe på Kolbu vil bli gjennomført.  Skriveplater med klyper til vognkontrollen vil bli skaffet.  Informasjon fra Landstyremøte på Gardermoen i mai:  Kjell Petter Kolberg ble valgt som ny president. Ola Akre ble valgt som ny visepresident.  Totalt ble 45 vogner kontrollert på Gjøvik og Fagernes. Kompensasjon / kjøregodtgjørelse skal gis for kjøring til Fagernes i forbindelse med vognkontroll. Dette skal gis til 1 sjåfør og prisen skal være 50% av statens satser.  Saken tas opp som egen sak på neste årsmøte.  Etter at posten økte leien for postboks har vi utgifter på ca. kr. 2000 i året. For å spare denne utgiften så vil all post heretter bli sendt direkte til Leder eller Kasserer og postboksen vil bli sagt opp.  328 medlemsfamilier pr. juli 2002.   I valget mellom Danmarkstur eller Julebord ble enighet om Julebord på Kafistova. 335 medlemsfamilier pr. september.  Invitasjon til jubileumsfest i forbindelse med Hadeland og omegns 25 års jubileum.  Johan Pauli og Grete møter. Egil Fredriksen ble av regionens årsmøte valgt som revisor for regionen.  Klubben har etter avtale med President Kjell Petter Kolberg bestemt å vente med utdelinger av "Det Edle Drag" til 30 års. Jubileumet i 2004. Klubben forsøkte å arrangere bowling kvelder for å se om det var noen nye medlemmer som dukket opp men det var det ikke. Vi er til tross for dette meget godt fornøyd med tiltaket og de som var tilstede hadde to fornøyelige kvelder. Ca 50 personer var tilstede totalt disse 2 kveldene. 

2003 / 2004
Årets Generalforsamling blir avholdt på Strand Rica Hotell Lørdag 9. februar og følgende personer velges inn i styret i Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og Omegn: Leder Johan P. Bjarnaberg, Nestleder Simen Petersen, Sekretær Grete Ø. Bjarnaberg, Kasserer Egil Fredriksen, Styremedlem Arne Lien, Vararep. Grethe Haugom og Per Olav Magnussen. På Generalforsamlingen ble følgende forslag fremmet: Kjøregodtgjørelse for kjøring knyttet for eksempel til vognkontroller i Valdres. Kjøringen skal være avtalt og godkjent på forhånd. Satsen er 50 % av Statens satser til enhver tid. Godkjent. Ny fordeling av godtgjørelse for tillitsvalgte i avdelingen. Leder kr. 3000.-, nestleder kr. 750, kasserer kr. 750.-, sekretær kr. 750.-, styremedlem kr. 750.- og campingvognansvarlig kr. 750.-. Godkjent.  Klubben har 343 medlemsfamilier pr. 1. januar 2003. Det første styremøte er årsmøtet gjennomførte klubben en "Bli kjent" kveld. Hva som forventes av den enkelte var eneste tema. Det vil ikke bli sendt noen på kurs i 2003.  Barnetreff 2003 – Det ble enighet om at vi betaler inngangen i parken for egne medlemmers barn, for å følge samme linje som våre samarbeidende klubber har valgt. Budsjettet for 2003 som var feil kopiert til Årsmøtet ble fremlagt i oppdatert versjon.  Johan P. og Grete Ødegård Bjarnaberg går inn i arrangementskomiteen for 2 år.  Ole og Signe Inger Solberg blir med å arrangerer Beito-treffet  Barnetreff på Hunderfossen: Vel gjennomført, positive tilbakemeldinger. 
Medlemstur til Bjølseth, Løitenlys etc. Julebord avlyst i år p.g.a for liten oppslutning de siste årene.  Vi forsøker å få til en tur med Danskebåten i løpet av høsten i stedet.  Simen Petersen ble tildelt ansvaret for 30 års jubileumsfesten høsten 2004.  Påminnelse om at den som ikke kan møte på styremøte ringer varamann for å gi beskjed om at de må møte på styremøte. Medlemstur til Bjølseth og Løitenlys den 18. oktober 2003.  Annonse kommer i Car-avisen.  Høsttur m/Colorline til Hirtshals i Danmark den 25. oktober 2003.  På regionstreffet på Elverum 22. – 24. August 2003 vant NCC Gjøvik og omegn Ringstad Mix – hesteskocup.  Laget besto av Kai Gulbrandsen, Inger Helene Mathisen, Åse Gulbrandsen og  Johan P. Bjarnaberg.  Tippetrimmen ble vunnet av Lasse Eriksson med Johan P. Bjarnaberg på andreplass begge fra NCC Gjøvik og Omegn, tredjeplassen gikk til Elsa Næss fra NCC Hadeland og Omegn. Det ble på regionsmøte gitt beskjed om at vår avdeling kan starte med forberedelser til regionstreff i 2004 noe vi ble offesielt diltelt Regionårsmøte senere på året.  Her ble også Johan P. Bjarnaberg valgt til personlig vara for kasserer i Region Bjørn Ødegård. Johan orienterte fra lederkonferansen på Gardermoen 3.-5. oktober 2003.  Hovedtema for konferansen var medlemsverving. Regionstreff planlegging er i gang.  Det ble satt ned en komite bestående av:  Jahn Trygve Johnstad, Grethe Haugom, Johan P. Bjarnaberg, Grete Ødegård Bjarnaberg og Per Olav Magnussen . Antall Car-aviser som skal sendes ut i året.  Det ble enighet om at vi fremmer forslag til årsmøte på å sende ut 4 nummer neste år.  Budsjettet for treffet ble ble gjennomgått. Simen Petersen har undersøkt priser på arrangementssted og musikk til 30 års jubileumsfesten.  Ingen avgjørelser ble tatt. Medlemstallet i vår avdeling er nå oppe i 360 medlemsfamilier som er ny rekord.. Vognkontrollen må vi starte planleggingen av tidligere i år enn ellers. Vi må bruke tid  sammen med avd. Toten slik at vi kan bli enige om hvordan vi best kan markedsføre  kontrollene.

2004 / 2005
Årets Generalforsamling blir avholdt på Kaffistova Lørdag 14. februar og følgende personer velges inn i styret i Norsk Caravan Club avd. Gjøvik og Omegn: Leder Johan P. Bjarnaberg, Nestleder Simen Petersen, Sekretær Grete Ø. Bjarnaberg, Kasserer Egil Fredriksen, Styremedl. Ole Fredrik Solberg, Vararep. Grethe Haugom og Kai Gulbrandsen. Simen Petersen informerte om 30. års jubileumsfesten.  Den vil bli avholdt den 25. september 2004.  Det ble bedt om årsmøtets godkjennelse til bruk av kr. 15000-20000 på dette arrangementet.  Dette ble enstemmig godkjent ved håndsopprekking. Johan Pauli Bjarnaberg informerte om at NCC Gjøvik og omegn er blitt tildelt Regionstreffet 2004.  Det ble lagt frem forslag om at dette blir lagt til Biri Travbane helgen 4. – 6. juni 2004. Egen regionsavis finansert med reklame og sponsorer utsendes til hele regionen slik at alle medlemmer får lik mulighet til å melde seg på treffet. Inntekts og kostnadsoversikt ble lagt frem.  Det ble enstemmig godkjent ved håndsopprekning. 360 medlemsfamilier pr. 31.12.2002. Dato for vognkontrollene må avtales med Vegkontoret så snart årsmøtet er avviklet for. Markedsføring bør skje aggressivt så snart datoene er på plass.  Plakater blir hengt opp på aktuelle steder, Nærradioen og Tv-Innlandet kan brukes. Mandag  22. mars 2004 vil det bli avholdt Medlemsmøte med informasjon om treff og aktiviteter i 2004. -Jubileumsfesten – forslag til innbydelse ble presentert av Simen.  Endelig forslag ble utarbeidet.  Simen forsetter arbeidet sammen med de andre i komiteen. Etter siste styremøte er det utarbeidet en egen logo for årets Regiontreff:
Årets styre ser frem til å kunne motta gjester fra hele regionen til årets Regiontreff på Biri Travbane samt våre gjester til klubbens 30 års jubileumsfest på Randsfjorden Gjestegård Lørdag 25. september.

2005 / 2006
Styret har i perioden bestått av:  Leder: Johan P. Bjarnaberg,  Sekretær: Grete Ødegård Bjarnaberg, Kasserer: Simen Petersen,  Styremedlem:  Liv Berit Kingswick,  Styremedlem: Ole Fredrik Solberg, Varamedlem: Kjell Magnussen, Varamedlem: Egil Fredriksen
Johan P. Bjarnaberg  har vært avdelingens representant  i regionsstyret.  Regionstyrets årsmøte lørdag 12. november ble avdelingen representert av Johan Pauli Bjarnaberg, avdelingens leder og Simen Petersen, avdelingens kasserer. Johan Pauli Bjarnaberg ble valgt inn som regionens kasserer og som medlem i Landsstyret.
Klubben leier kontorlokaler på Lompa og her er 8 av klubbens 9 styremøter i 2005 blitt avholdt. Et styremøte er avholdt hos Simen Petersen i Hov. Det er til sammen avholdt 9 styremøter i tillegg til årsmøte, som ble avholdt på Kaffistova  12. februar 2005.
Car-Avisen er kommet ut med 4 eksemplarer i denne perioden.  Avdelingen hadde pr. 1/1-2005  356 medlemsfamilier.  Antall medlemsfamilier 31/12-2005 346.   NCC avd. Gjøvik og omegn var ikke representert på Nordisk Campingtreff i Finland. Vi har hatt representanter på blant annet,  EDA treffet, Barnas Campingfestival på Hunderfossen, Regionstreffet på Raufoss badeland, St. Hans treffet i Aurdal,  Vårtreffet til Lillehammer og omegn på Elstad Camping, Hallingtreffet i Nesbyen og Beitotreffet.  Vi var også representert på Nordkallot treffet i Alta av 2 ekvipasjer.
Lagkonkurransen i hesteskokasting "Ringstad Mix" på Regionstreffet, ble i år vunnet av avdeling Østerdalen.  Vår avdeling kom på sisteplass med kun 3 deltagere. Avdelingen har ikke sendt noen på kurs i 2005. Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har fått egen hjemmeside.  Adressen er:  http://www.norskcaravanclub.no/?A=107 Vi hadde 97 antall treff på hjemmesiden i desember 2005.

2006 / 2007
Styret har i perioden bestått av:  Leder: Johan P. Bjarnaberg,  Nestleder: Grete Ødegård Bjarnaberg, Sekretær: Liv Berit Kingswick, Kasserer:  Simen Petersen, Styremedlem:            Ole Fredik Solberg, Styremedlem:  Sturla Korshavn, Varamedlem:  Torill  Martinsen, Varamedlem:  Bjørn Moen. Landsmøte ble avholdt i Kristiansand 26. til 28. mai og avdelingens representant var Grete Ødegård Bjarnaberg, avdelingens nestleder. Avdeligens leder Johan Pauli Bjarnaberg er representant i Landsstyre og stilte for Landsstyre. Johan P. Bjarnaberg har vært avdelingens representant  i regionsstyret. Regionstyrets årsmøte lørdag 11. november ble representert av Grete Ødegård Bjarnaberg, avdelingens nestleder og Simen Petersen, avdelingens kasserer.  Avdelingens leder Johan Pauli Bjarnaberg er regionens kasserer og møtte derfor som representant for Regionstyret. Lederkonferansen ble avholt helgen 27. til 29. oktober på Hotell Triaden i Lillestrøm.  Avdelingen ble der representert av Grete Ødegård Bjarnaberg, avdelingens nestleder og Sturla Korshavn, avdelingens styremedlem.   Avdeligens leder Johan Pauli Bjarnaberg er representant i Landsstyre og stilte for Landsstyre. Klubben leier kontorlokaler på Lompa og her er klubbens styremøter i 2006 blitt avholdt. Det er til sammen avholdt 7 styremøter i tillegg til årsmøte, som ble avholdt på Kaffistova  11. februar 2006.  Car-Avisen er kommet ut med 4 eksemplarer i denne perioden. Avdelingen hadde pr. 1/1-2006 346 medlemsfamilier.  Vi hadde pr. 31/12-2006 368 medlemsfamilier. 
NCC avd. Gjøvik og omegn var representert på Nordisk Campintreff i Sverige med 5 ekvipasjer. Vi har hatt representanter på blant annet,  EDA treffet, Barnas Campingfestival på Hunderfossen, Regionstreffet på Lillehammer, St. Hans treffet i Aurdal, Hallingtreffet i Nesbyen og Verdenstreffet i Polen. Lagkonkurransen i hesteskokasting "Ringstad Mix" på Regionstreffet, ble i år vunnet av avdeling Østerdalen.  Vår avdeling kom på 3. plass .  Vi har hatt 1 representant på Kjørekurs i 2006. Det har også vært holdt Organisasjonskurs i regi av regionen og der hadde vi med 5 personer. Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har egen hjemmeside.  Adressen er: http://www.norskcaravanclub.no/?A=107

2007 / 2008
Styret har i perioden bestått av:  Leder:  Grete Ødegård Bjarnaberg,  Nestleder: Sturla Korshavn,  Sekretær:  Torill Martinsen,  Kasserer:  Simen Petersen,  Styremedlem:   Ole Fredik Solberg,  Styremedlem:  Johan Pauli Bjarnaberg,  Varamedlem:  Dag Asgeir Veidal,  Varamedlem:  Mette Olsen. Grete Ødegård Bjarnaberg har i denne perioden vært avdelingens representant  i regionsstyret.  Johan Pauli Bjarnaberg har vært regionens kasserer, og sittet i landsstyre i denne perioden.  Vi har derfor hatt 2 stemmer i regionen denne perioden.  Vi var representert på regionsamlingen på Honne 3. og 4. mars.   Regionstyrets årsmøte lørdag 11. november ble representert av Grete Ødegård Bjarnaberg, avdelingens leder.   Johan Pauli Bjarnaberg er regionens kasserer og møtte derfor som representant for Regionstyret.
Lederkonferansen ble avholt helgen 19. til 21. oktober i Asker.  Avdelingen ble der representert av Grete Ødegård Bjarnaberg, avdelingens leder.   Johan Pauli Bjarnaberg er representant i Landsstyre og stilte for Landsstyret.Vi har i perioden vært representert på 3 jubileer.  Det første jubileet var 30 års jubileet til avdeling Østerdalen på Steinvik Camping 18. til 20. mai.  Det andre jubileet var 30 års jubileet til Hamar og omegn den 6. oktober å Olerud Rica Hotell.  Det siste jubileet var 30 års jubileet hos Hadeland og Ringerike på Torbjørnrud.Klubben leier kontorlokaler på Lompa og her er klubbens styremøter i 2007 blitt avholdt. Det er til sammen avholdt 7 styremøter i tillegg til årsmøte, som ble avholdt på Kaffistova  11. februar 2006. Car-Avisen er kommet ut med 4 eksemplarer i denne perioden.  Utgaven som kom i april var et prøveprosjekt der det ble utgitt samme avis av fler avdelinger. Dette ble gjennomført av Regionen med Johan Pauli Bjarnaberg som primus motor.
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 1/1-2007 366 medlemsfamilier.  
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12-2007      392 medlemsfamilier. 
NCC avd. Gjøvik og omegn var representert på Nordisk Camping Treff i Danmark med 1 ekvipasje. Vi har hatt representanter på blant annet.:  EDA treffet, Barnas Campingfestival på Hunderfossen, Regionstreffet på Budor, St. Hans treffet i Aurdal, Badstutreffet på Hadeland,   Messecamping i forbindelse med NorVei messen på Lillestrøm og Hallingtreffet i Nesbyen.
Lagkonkurransen i hesteskokasting "Ringstad Mix" på Regionstreffet, ble i år vunnet av avdeling Hamar og omegn.  
Vår avdeling kom på 4. plass .  Det har også vært holdt Organisasjonskurs i regi av regionen og der hadde vi med 3 personer.  Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har egen hjemmeside.  Adressen er:  www.nocc.no/107

2008 / 2009
Styret har i perioden bestått av:  Leder: Johan Pauli Bjarnaberg,  Nestleder: Sturla Korshavn,  Sekretær: Grete Ødegård Bjarnaberg,  Kasserer: Simen Petersen,  Styremedlem: Ole Fredrik Solberg,  Styremedlem: Torill Martinsen,  Varamedlem: Dag Veidal,  Varamedlem: Mette Olsen (Torill Martinsen trakk seg grunnet sviktende helse i perioden) Johan Pauli Bjarnaberg har i denne perioden vært avdelingens representant i regionsstyret.  Vi var representert på regionsamlingen på Honne 8. og 9. mars. Regionstyrets årsmøte lørdag 11. november i Brumunddal ble representert av Johan Pauli Bjarnaberg, avdelingens leder. Her ble Johan P. Bjarnaberg valgt inn som leder i den Regionale valgkomiteen.
Lederkonferansen ble avholt helgen 24. til 26. oktober på Gardermoen. Avdelingen ble der representert av Grete Ødegård Bjarnaberg, avdelingens sekretær. Johan Pauli Bjarnaberg møtte for Landsstyre som 1. varamann grunnet forfall fra regionens sekretær.
Vi har i perioden vært representert på 1 jubileum.  Det var Norsk Caravanklubb avd. Solør sitt 30 års jubileum som ble avholdt på Solør 27. september. Klubben leier kontorlokaler på Lompa og her er de fleste av klubbens styremøter i 2008 blitt avholdt. Det er til sammen blitt avholdt 8 styremøter i tillegg til årsmøte, som ble avholdt på Kaffistova 9. februar 2008.  Car-Avisen er kommet ut med 3 eksemplarer i denne perioden. 
Norsk Caravanklubb avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 1/1-2008  -  392 medlemsfamilier. 
Norsk Caravanklubb avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12-2008   -  373 medlemsfamilier. 
Norsk Caravanklubb avd. Gjøvik og omegn var representert på Nordisk Camping Treff på Lillehammer med 2 ekvipasje.  Vi har hatt representanter på blant annet.:  EDA treffet,  Pinsetreffet i Malung hos Norsk Caravanklubb avd. Østerdal, Barnas Campingfestival på Hunderfossen, Regionstreffet på Lygna,  St. Hans treffet i Aurdal,  Badstutreffet på Hadeland,  Fjelltreffet, Messecamping i forbindelse med NorVei messen på Lillestrøm og Hallingtreffet i Nesbyen.  Årets regiontreff ble i 2008 arrangert av arbeidsutvalget i region 10. Treffet ble avholdt på Lygna Camping helgen 13. til 15. Juni. 
Vi hadde 1 ekvipasje representert på treffet. Johan P. Bjarnaberg ble Regionmester i Hesteskokasting på Reiontreffet.  Lagkonkurransen i hesteskokasting "Ringstad Mix" på Regionstreffet, ble i år vunnet av Norsk Caravanklubb avd. Lillehammer og omegn.  Vi hadde ikke nok representanter på treffet til å stille eget lag.  Litt moro var det da at vi fikk stille med et uoffisielt lag bestående av Norsk Caravanklubb avd. Gjøvik og omegn og Norsk Caravanklubb avd. Østerdal som heller ikke kunne stille lag.  Gjett hvem som var best (uoffisielt) - 62 poeng bedre enn vinnerlaget!
Det har også vært holdt Organisasjonskurs i samarbeid med Norsk Caravanklubb avd. Toten på Badeland på Raufoss den 27. mars.  Der deltok vi med hele styret.
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har egen hjemmeside.    Adressen er:            www.nocc.no/107
Vi hadde i 2008 ca. 4000 besøk på vår hjemmeside.

2009/2010
Styret har i perioden bestått av: Leder: Johan Pauli Bjarnaberg, Sekretær: Grete Ødegård Bjarnaberg, Kasserer: Bjørn Ødegård, Styremedlem: Ole Fredrik Solberg, Styremedlem: Simen Petersen, Varamedlem: Dag Veidal, Varamedlem: Mette Olsen.
Johan Pauli Bjarnaberg har i denne perioden vært avdelingens representant i regionsstyret. Vi var representert på regionsamlingen på Honne 28. februar og 1. mars. Regionstyrets årsmøte lørdag 17. oktober ble representert av Johan Pauli Bjarnaberg, avdelingens leder og Bjørn Ødegård, avdelingens kasserer. Lederkonferansen ble avholt helgen 23. til 25. oktober på Gardermoen.  Avdelingen ble der representert av Johan Pauli Bjarnaberg, avdelingens leder og Bjørn Ødegård, avdelingens kasserer. Vi har i perioden vært representert på 1 jubileum.  Det var Norsk Caravanklubb avd. Toten sitt 25 års jubileum som ble avholdt på Badeland, på Raufoss 10. september. Klubben leide i perioden kontorlokaler på Lompa og her er noen av klubbens styremøter i 2009 blitt avholdt.   De fleste styremøtene er blitt avholdt hjemme hos styremøte representantene.  Det er til sammen blitt avholdt 8 styremøter i tillegg til årsmøte, som ble avholdt på Badeland, Raufoss 7. februar 2009.  Vi holder nå på å avvikle vårt kontor på Lompa, ref. beslutning på årsmøte 2008.Car-Avisen er kommet ut med 3 eksemplarer i denne perioden og en egen avis i forbindelse med Barnas Camping Festival som ble sendt ut til hele region 10.  En del avdelinger i regionen betalte selv sin del av portoen for å få inn eget stoff i avisen.
Norsk Caravanklubb avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 1/1-2009    373 medlemsfamilier.  
Norsk Caravanklubb avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12-2009 348 medlemsfamilier.  
Vi har hatt representanter på blant annet.:EDA treffet, Barnas Campingfestival på Hunderfossen, Regionstreffet på Persmoen, Badstutreffet på Hadeland, Fjelltreffet på Hjerkinn, Beitotreffet, Messecamping i forbindelse med NorVei messen på Lillestrøm og Hallingtreffet i Nesbyen. Årets regiontreff ble i 2009 arrangert av avdeling ?vre Romerike.  Treffet ble avholdt på Persmoen helgen 21. til 23. august.  Vi hadde 5 ekvipasje representert på treffet. Lagkonkurransen i hesteskokasting ”Ringstad Mix” på Regionstreffet, ble i år vunnet av Norsk Caravanklubb avd. Solør.  Avdeling Gjøvik og Omegn kom på andre plass. Simen Petersen vant den individuelle konkurransen for herrer.
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har egen hjemmeside.  Adressen er:  www.nocc.no/107
Vi hadde i 2009 ca. 3800 besøk på vår hjemmeside.
Arrangementskomiteen 2009 har bestått av: Simen Petersen og Inger Helene Mathisen, Ole Fredrik og Signe Inger Solberg, Grete Ø. og Johan P. Bjarnaberg, Jan Olaf og Solveig Aarum.
Det har i løpet av 2009 blitt arrangert 2 treff, vi har deltatt med servering på begge kontrollene av campingvogner og campingbiler og vi har arrangert 4 andre medlemsaktiviteter. Vin smaking, swing kurs, medlemsmøte med tema og førstehjelpskurs.
Kontroll av campingenheter: Vi deltok under kontrollen av campingenheter den 9. mai med servering av vafler, kaffe og saft sammen med Norsk Caravanklubb avdeling Toten. 
Vi hadde også med oss kaffe og kaker på kontrollen av campingenheter på Leira den 27. mai.  Totalt ble det i år kontrollert 39 ekvipasjer.
Barnas Camping Festival: Barnas Campingfestival ble avholdt helgen 26. til 28. juni.  Vi hadde besøk av 71 ekvipasjer, med 138 barn.  Totalt var vi 280 personer på årets Barnas Camping festival treff.  Vi hadde kjempe fint vær hele helga. Fredag ble det servert boller fra Shell på Espa og brus til barna, samt kaker og kaffe til de voksne. Årets treffgave var en T-skjorte med logoen til Barnas Camping Festival, tegnet av Jan Olaf Aarum.  Rosa til jentene og lyse blå til guttene.  Alle som var med og arrangerte fikk lyse grønne t-skjorter for at gjestene skulle kjenne oss igjen.    Etterpå var det tid for tryllerier og tryllekunstneren Hofsini underholdt, for barna. Populært! Lørdag var de aller fleste voksne og barn i Hunderfossen familiepark på dagen.  På kvelden fikk barna og en del voksne pølser. Pølsene ble sponset av Shell på Espa. Etterpå var det tid for troll å hekse underholdning med Torild Støa Karseth. Der fikk barn og voksne stifte bekjennskap med trollgutten Trom, Heksa Kroko og Søster Joko. Søndag ble det arrangert hestesko konkurranse og tippetrim for barna, med påfølgende premieutdeling.  Det var premier til alle barna. Vi har i ettertid hatt evaluering av treffet etter en spørreundersøkelse blant gjestene.  Vi vil, ut i fra denne undersøkelsen, i 2010 gjøre noen tilpassninger/endringer i programmet. Hovedkonklusjonen etter spørreundersøkelsen var at treffet var meget bra gjennomført. Barnas Camping Festival var i 2009 Norges nest største treff målt i antall deltagere.
Beitotreffet: Beitotreffet ble arrangert helgen 4. til 6. september.  Vi hadde der besøk av 22 ekvipasjer.  Fjellturen ble gjennomført med matstopp på det høyeste punktet.  Vi hadde i år laget et alternativt arrangement for de som ikke gikk Fjelltur.  Det var en turbeskrivelse med rebuser innlagt, som vi løste i grupper ved langbordet. I år bestilte vi mat på Jotnetunet.  Maten var veldig god.  Det ble solgt lodd i løpet av helgen. Trekningen foregikk lørdag kveld på Jotnetunet i forbindelse med bespisningen.  Vi hadde også i år mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere.  Det ble søndag morgen avholdt hesteskokasting der Klubbmesterskapet også ble avholdt.  Premieutdelingen ble foretatt i forbindelse med avslutningen.  Et bra treff og våre gjester gav uttrykk for at de var fornøyde. Årets Hestesko Cup var satt opp med 1 runde.  Den ble avholdt på Beitotreffet søndag.  Premieutdelingen skjer i forbindelse med årsmøtet.
Medlemsaktiviteter: Det ble den 16. januar arrangert vin smaking på Thon Hotell, Gjøvik.  Foredragsholder var Per Straumsheim.  Vi fikk en inngående forklarering på ord og uttrykk som vi ofte hører i forbindelse med vin.  Straumsheim lærte oss også betydningen av navnene på flaskene.  Og vi fikk en billedlig beskrivelse av områdene i Spania, Italia og Frankrike.  Det var 12 betalende personer som deltok og 3 sjåfører som ikke betalte.  Vi avsluttet med middag på Big Horn for egen regning.
Helgen 14. og 15. mars arrangerte vi swing kurs på Biri.  Instruktører var Sturla og Gry Korshavn.  De lærte oss grunntrinn og turer som vi kan kombinere ettersom hvordan musikkens rytmer harmonerer.  Etter kurset så regner jeg med at mange har praktisert og øvd på hjemmebane og fester.  Det deltok 16 personer på swing kurset.  Vi serverte kaffe og kaker i pausene. 24. september hadde vi medlemsmøte hos Hagen Bil.  Norsk Caravan klubb avdeling Toten var også invitert.  Det møtte ca 20 personer på medlemsmøtet.  Temaene var presentasjon av 2010 modellene fra Hobby og informasjon om NCC forsikring.  Det ble også informert om avdelingens aktiviteter fremover.  Vi serverte kaker og kaffe. 5. oktober arrangerte vi førstehjelpskurs på Gjøvik videregående skole.  Kurs leder var Jan Olaf Aarum.  Han tok for seg temaet hjerte og lunge redning med førstehjelp.  7 medlemmer deltok på kurset.

Oppsummert så har avdelingen hatt et meget høyt aktivitetsnivå. Disse aktivitetene er i tråd med Norsk Caravan Klubb sentralt sin handlingsplan og visjon. 
Dette har ført til at vi har kommet i kontakt med mange medlemmer som vi ellers ikke ville ha kommet i kontakt med. 
Vi ønsker også i 2010 å opprettholde et høyt aktivitetsnivå.

 

2010/2011
Styret har i perioden bestått av:  leder: Johan Pauli Bjarnaberg,Nestleder:Sturla Korshavn, Sekretær:Grete Ødegård Bjarnaberg, Kasserer:Bjørn Magne Ødegård, Styremedlem:Simen Petersen, 
Styremedlem:Jan Olaf Aarum, Varamedlem:Dag Veidal, Varamedlem:Solveig Aarum
I perioden har Jan Olaf Aarum og Solveig Aarum fratrett sine verv. Johan Pauli Bjarnaberg har i denne perioden vært avdelingens representant i regionsstyret. Vi var representert på regionsamlingen på Finnskogtoppen 6. og 7. mars av Inger Helene Mathisen. Simen Petersen deltok på kjøreinstruktør kurs. Regionstyrets årsmøte lørdag 13. november 2010 ble representert av Johan Pauli Bjarnaberg, avdelingens leder. Johan Pauli Bjarnaberg ble der valgt til leder i region 10 og som landsstyrerepresentant. Bjørn Magne Ødegård ble gjenvalgt til leder i valgkomiteen og gjenvalgt i bobilkomiteen. Landsmøte ble avholt helgen 2. til 4. juli på Lillehammer i forbindelse med 50. års jubileet til Norsk Caravan Club.  Avdelingen ble der representert av Johan Pauli Bjarnaberg, avdelingens leder. Bjørn Magne Ødegård ble valgt til 1. vara i vedtektskomiteen.  Johan Pauli Bjarnaberg ble gjenvalgt til 3. vara i valgkomiteen. Johan Bjarnaberg avdelingens leder, ble utpekt av Sentralstyret til leder i en nyopprettet barne og ungdoms komitee. Klubben har i 2010 avviklet sitt kontorlokaler på Lompa (ref. årsmøteavgjørelse 2008). Klubbens styremøter i 2010 har blitt avholdt hos styrets representanter på omgang.  Det er til sammen blitt avholdt 7 styremøter i tillegg til årsmøte, som ble avholdt på Kaffestova, Gjøvik, 13. februar 2010.  Car-Avisen er kommet ut med 3 eksemplarer i denne perioden
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn hadde pr. 1/1-2010 348 medlemsfamilier.  
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12-2010 317 medlemsfamilier.  
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har i perioden hatt mye positiv presseomtale.
Vi har hatt representanter på blant annet.: EDA treffet,Barnas Campingfestival på Hunderfossen, Regionstreffet i Lom, Badstutreffet på Hadeland, Nordisk Camping Treff i Sverige, Tommelilla, Beitotreffet, Messecamping i forbindelse med NorVei messen på Lillestrøm, Hallingtreffet i Nesbyen, Anneledes treffet på Skurven, Pinsetreffet i Malung, Sverige og Vår treff i Bø i Telemark arr. Drammen og omegn og Trafikksikerhetstreffet, Hamar
Årets regiontreff ble i 2010 arrangert av avdeling Nord Gudbrandsdal.  Treffet ble avholdt i Lom helgen 11. til 13. juni.  Vi hadde 3 ekvipasje representert på treffet. Lagkonkurransen i hesteskokasting ”Ringstad Mix” på Regionstreffet, ble i år vunnet av Norsk Caravan Club avdeling Nord Gudbrandsdalen.  Avdeling Gjøvik og Omegn kom på andre plass.  
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har egen hjemmeside. 

Hjemmeside: Adressen er:www.nocc.no/107. Vi hadde i 2010 ca. 3234 treff på vår hjemmeside.



2011/2012
Styret har i perioden bestått av:Leder:Johan Pauli Bjarnaberg, Nestleder:Sturla Korshavn, Sekretær:Grete Ødegård Bjarnaberg, Kasserer:Bjørn Magne Ødegård, Styremedlem:Simen Petersen, 
Styremedlem:Arne Løvaas, Styremedlem:Bjørg Sissel Olsen, Styremedlem:Hans Petter Kristiansen, Varamedlem:Dag Veidal, Varamedlem:Magne Barlund. Johan Pauli Bjarnaberg og to personer fra avdelingsstyre har i denne perioden vært avdelingens representanter i regionsstyret. 12. mars representerte Bjørn Magne Ødegård og Magne Barlund avdelingen på regionstyremøte på Elverum. Vi var representert på regionsamlingen på Fagernes 20. - 22. mai. Simen Petersen,Bjørn Magne Ødegård, Grete Ødegård Bjarnaberg, Bjørg Sissel Olsen og Arne Løvaas som deltok på organisasjonskurs.  Bjørn Magne Ødegård og Grete Ødegård Bjarnaberg representerte avdelingen på regionsstyremøte. Regionstyrets årsmøte lørdag 5. november 2011 ble representert av Arne Løvaas og Bjørn Magne Ødegård. Johan Pauli Bjarnaberg har i perioden vært leder i region 10 og vært landsstyrerepresentant.  Bjørn Magne Ødegård ble gjenvalgt i bobilkomiteen. Simen Petersen ble gjenvalgt i trafikksikkerhetskomiteen.  Bjørg Sissel Olsen ble valgt til 3. vara til Landsstyre.  Aage Dahlen ble gjennvalgt som vara i valgkomiteen. Lederkonferansen ble avholt helgen 21. til 23. oktober på Gardermoen  Avdelingen ble der representert av Simen Petersen og Hans Petter Kristiansen. Johan Pauli Bjarnaberg, avdelingens leder, deltok som representant i Landsstyre. Klubbens styremøter i 2011 har blitt avholdt på kantina på Simen Pettersens arbeidsplass , Braathen og Brenden i Hunndalen.  Det er til sammen blitt avholdt 7 styremøter i tillegg til årsmøte, som ble avholdt på Kaffestova, Gjøvik, 12. februar 2011.  
Det ble arrangert et felles styremøte sammen med avdeling Toten i forkant av en eventuell sammenslåing den 9. mars 2011. 
Det ble holdt ekstraordinært årsmøte på Kaffestova, Gjøvik den 15. mars 2011 der avdeling Gjøvik og omegn og avdeling Toten ble slått sammen til en avdeling. Etter en diskusjon ble navnet besluttet å være avdeling Gjøvik og omegn.  Vi valgte da å kjøre året 2011 med et utvidet styre. Car-Avisen er kommet ut med 5 eksemplarer i denne perioden.
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn hadde pr. 1/1-2011    317 medlemsfamilier.  
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12-2011 xxx medlemsfamilier.  
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har i perioden hatt mye positiv presseomtale. Vi har hatt representanter på blant annet.:EDA treffet, Barnas Campingfestival på Hunderfossen,Badstutreffet på Hadeland, Nordisk Camping Treff i Danmark, Beitotreffet, Messecamping i forbindelse med NorVei messen på Lillestrøm, Hallingtreffet i Nesbyen, Annerledes treffet på Skurven, Trafikksikkerhetstreffet, Hamar, Ficc Rally i Praha, Blomstertreffet i Holland.
Lagkonkurransen i hesteskokasting ”Ringstad Mix” ble i 2011 arrangert i forbindelse med avdeling Lillehammer og omegn’s  jubileums treff på Stav.  Vinner laget for 2011 ble avdeling Lillehammer og omegn. Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn har egen hjemmeside.  Adressen er:www.nocc.no/gjovikogomegn

 

2012/2013
Styret har i perioden bestått av:Leder: han Pauli Bjarnaberg, Nestleder:Bjørn Magne Ødegård har fungert ved leders fravær,Sekretær:Bjørg Sissel Olsen, Kasserer:Bjørn Magne Ødegård, 
Styremedlem:Grete Ødegård Bjarnaberg, Styremedlem:Simen Pettersen, Styremedlem:Arne Løvaas, Varamedlem:Magne Barlund, Varamedlem:Dag Asgeir Veidal.
Bjørn Magne Ødegård og Bjørg Sissel Olsen  har vært avdelingens representanter til NCC’s regionstyret i Region 10.  De har deltatt på styremøtet  i regionen den 10.mars i Brummundal, og den 25.aug. på Steinvik camping. Bjørn Magne Ødegård og Bjørg Sissel Olsen  har også deltatt på kurs i drift av hjemmeside 10.mars, kursleder var Johan P. Bjarnaberg.  De deltok også på oppfølgingskurset 25.aug., kursleder Roger Hansen. NCC region 10 sitt utsatte årsmøte ble avholdt på Rudshøgda 5.jan. 2013. Delegater vR Bjørn Magne Ødegård og Bjørg Sissel Olsen .  Fra vår avdeling ble Simen Pettersen valgt til leder i trafikksikkerhetskomiteen, Bjørn Magne Ødegård ble leder i valgkomiteen og Bjørg Sissel Olsen ble 2.vara til landsstyret og i AU. Bjørn M. deltok på lederkonferansen på Gardermoen 19-21 okt. 2012. Det har vært 8 styremøter i perioden. Avviklingen av disse har vært hjemme hos styremedlemmer, Grand Hotell, Braaten og Brenden og Hovdetun. ar-Avisen har kommet ut med 3 utgaver denne perioden.
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.  1/1 2012 454 medlemsfamilier.
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12 2012 398 medlemsfamilier.
Vi har hatt representanter på blant annet:Barnas Campingfestival, Nordisk Camping Treff i Bardu, Beitotreffet, Eda Treffet, Messecamping på Hellerud Sletta, Trafikksikkerhetstreffet på Hamar, Badstutreffet, Trolltreffet, Kanontreffet på Mysen, Elgtreffet på Stav. Johan P. Bjarnaberg har stått i spissen for 5 fine radiosendinger på Radio Toten. dresse til Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn sin hjemmeside : www.nocc.no/gjovikogomegn

 

2013/2014
Styret har i perioden bestått av: Leder:Johan Pauli Bjarnaberg, Nestleder/kasserer:Bjørn Magne Ødegård, ekretær:Bjørg Sissel Olsen, Styremedlem:Grete Ødegård Bjarnaberg, Styremedlem:Arne Løvaas, Varamedlem:Magne Barlund, Varamedlem:Dag Asgeir Veidal
Represesentasjon: Bjørn Magne Ødegård og Bjørg Sissel Olsen  har vært avdelingens representanter til styret i NCC region 10. De deltok på styremøte i regionen den 9/3-13 på Ilseng.
Bjørn Magne Ødegård har vært leder i valgkomiteen og Bjørg Sissel Olsen  2.vara til landsstyret og AU i region 10. Årsmøtet i NCC region 10 ble avholdt på Gardermoen 25/10-2013. Representanter fra vår avdeling var Bjørn Magne Ødegård og Bjørg Sissel Olsen. Bjørn Magne Ødegård ble 2. og Bjørg Sissel Olsen  1. vara i AU region 10 og til landsstyret. 
Bjørn Magne Ødegård er medlem i NCC sin vedtekts komité.Bjørn Magne Ødegård og Bjørg Sissel Olsen  deltok på lederkonferansen på Gardermoen 25-27 okt. 2013.
Johan P. Bjarnaberg har vært avdelingens representant klubben på årsmøtet til Radio Toten. Har vært innvalgt i styret i Radio Toten i 2013.
Aktiviteter: Det har vært 8 styremøter i perioden. Avviklingen av disse har vært på Gjøvik Vandrerhjem og hjemme hos styremedlemmene. Det har blitt avholdt 2 medlemsmøter, ett hos Hagen Bil og ett på Gjøvik Vandrehjem Car-Avisen har kommet ut med 3 utgaver denne perioden.Johan Pauli Bjarnaberg har stått i spissen for 8 fine radiosendinger på Radio Toten. Oddbjørn Herje har vært en engasjert og god medprogramleder. Mange av våre medlemmer har også bidratt på å gjøre dette til fine caravan sendinger. Vi har hatt representanter på blant annet:Barnas Campingfestival, Beitotreffet, Eda Treffet, Messecamping på Hellerud Sletta, Kanontreffet på Mysen, Øya treffet, Tematreff og Pinsetreffet i Malung. 
2 par fra avdelingen deltok på NCC sin reisekomite tur til Polen.
Medlemsskap: 
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.     1/1 2013:       398 medlemsfamilier.
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12 2013:       341 medlemsfamilier.
Hjemmeside:
Adresse til Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn sin hjemmeside: www.nocc.no/gjovikogomegn

 

2014/2015
Styret har i perioden bestått av: Leder:Johan Pauli Bjarnaberg, Nestleder/kasserer:Bjørn Magne Ødegård, Sekretær:Bjørg Sissel Olsen, Styremedlem:Grete Ødegård Bjarnaberg, Styremedlem: Arne Løvaas, Varamedlem:Magne Barlund, Varamedlem:Oddbjørn Herje.
Bjørn M. og Bjørg S. har vært avdelingens representanter til NBCC region 10. Styret i region 10 er nedlagt, så ingen styremøter der dette året .De deltok på årsmøte i NBCC regionen10 den 1/11-14 på nordgående Veikro Rudshøgda. Bjørn M. har vært leder i valgkomite region 10. Bjørg S. har vært 1. vara landsstyret og 2. vara AU. Bjørn M. ble gjenvalgt i valgkomite og valgt til 2.vara AU i NBCC region 10. Bjørn M. deltok på NBCC sitt ekstraordinære landsstyremøte på Gardermoen 1.juni 2014. da han har verv i vedtekskomiteen.
Bjørn M deltok på landsmøtet på Gardermoen 31/5-14. Her var Johan og Bjørg S. representanter fra NBCC avd. Gjøvik og omegn. Det har vært 7 styremøter i perioden. Alle styremøter har vært hjemme hos styremedlemmene. Styret bevilget penger og deltok på opparbeidelse av klubben sin nye bobilparkering ved den gamle Mjøsferja på Gjøvik. Det ble inngått en avtale om benyttelse av toaletter ved ferja og at personalet på ferja solgte billetter til parkering på bobilparkeringen. Det har ikke blitt avholdt noen medlemsmøter, da styret har privilegert tid og penger på markering av klubben sitt 40 års jubileum på Biri 29.-31. august 2014. Car-Avisen har kommet ut med 3 utgaver denne perioden.
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.1/1 2014:398 medlemsfamilier.
NCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.31/12 2014:xxx medlemsfamilier.
Vi har hatt representanter på blant annet: Barnas Campingfestival, Avd. Gjøvik sin 40års jubileumsfest, Eda Treffet, Messecamping på Hellerud Sletta, Kanontreffet på Mysen, Øyatreffet,og Pinsetreffet i Malung? 
Johan Pauli Bjarnaberg har også i 2014 bidratt til mange fine caravan sendinger på Radio Toten. Styret har bidratt i studio og i telefon mottakelsen av innringere på bl.a. konkurranser. En sending fra ekshus Camping i forbindelse med vognsjekk der.
Hjemmeside: Adresse til Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn sin hjemmeside: www.nocc.no/gjovikogomegn
Arrangementskomiteen 2014 har bestått av: Ole Fredrik Solberg, Grete og Johan Bjarnaberg, Bjørg Sissel Olsen, Bjørn og Grethe Ødegård, Arne Løvaas, Kari Lone Sheldrake, Bente Mathisen. Det har i løpet av 2014 blitt arrangert 1 treff, vi har deltatt med servering på begge kontrollene av campingvogner og campingbiler og vi har arrangert 1 medlemsaktivitet samt at vi har deltatt under klubbens 40 års jubileum på Strandheim.

Årsmøte 2013:Årsmøtet ble avholdt på Grand Hotell på Gjøvik og fordi det klubbens 40 års jubileum ble det ingen servering etter årsmøtet. Kontroll av campingenheter.Vi deltok under kontrollen av campingenheter den 10. mai med servering av vafler, kaffe og saft. Vi hadde også med oss kaffe og hjemmelagde kaker på kontrollen av campingenheter på Leira den 27. mai. Totalt ble det i år kontrollert 54 ekvipasjer.
Barnas Camping Festival: Norsk Bobil og Caravan Club avd. Gjøvik og omegn (herett kalt NBCC avd. Gjøvik og omegn) arrangerte Barnas Camping Festival i tidsrommet 27. Juni til 29. juni 2014. Også i år kunne vi ønsker velkommen barn i fra omtrent hele Norge. Fra Troms fylke i Nord til Agder i Sør. Vi kunne ønske hele 163 barn velkommen og med tanke på at mange valgte å feire St. Hans denne helgen er det meget bra.Årets treff var det 10. i rekken og totalt har nå 1230 barn gjestet treffet og det gir et gjennomsnitt på 123 barn pr. år. Våre tillitsvalgte gjør en helt utrolig innsats år etter år og uten deres hjelp og støtte ville ikke dette treffet kunne gjennomføres med det antall deltagere det har i dag. Årets treff startet med åpning av NBCC avd. Gjøvik og omegn`s leder Johan P. Bjarnaberg. Han ønsket alle velkommen og treffprogrammet ble gjennomgått. Vi delte ut boller fra Espa og brus til barna. Hjemmebakte kaker serverte vi til de voksne. Tilstede var også en representant fra NBCC sitt sentralstyre, og hun overrakte avdelingen en plakett og blomst for å markere at NBCC har satt pris på arbeidet med Barnas Camping Festival over en 10 års periode. Lørdagen er familienes dag i Hunderfossen Familiepark og det var tydelig at mange gledet seg over det flotte været og at de skulle få en flott dag sammen med barna. Tilbake på plassen er det tid for å kaste hestesko og alle barn som ønsker det kan bli med. Etter hesteskokastingen var det tid for fotografering og nesten alle barna deltok på årets treffbilde før vi igjen kunne stifte bekjentskap med Trollgeir og onkel Nut. Det årlig showet med disse 2 trollene har vært hovedunderholdningen på lørdagskvelden i 3 år og i og med at dette var et jubileum hadde de tatt med seg huldra, som vi kun har hørt om tidligere.  Hun var et hyggelig bekjentskap og det ble ikke mindre hyggelig mot slutten da det viste seg at ikke var hun bare ei hulder men ei ekte prinsesse.Etter showet var det igjen tid for trefflotteriet og igjen er vi glade for gode samarbeidspartnere og snille givere.Da var det bare søndagen som gjensto og dagen startet med tippetrim for barna. En enkel trimløype med spørsmål som de fleste barna kunne svare på. Etter tippetrimmen var det igjen tid for kappestrid og de 8 beste fra lørdagens hesteskokasting møttes til finale. Årets treff ble avsluttet med at barna fikk hver sin deltagermedalje. 
40 års jubileum på Strandheim: Norsk Bobil og Caravan Club avd. Gjøvik og omegn feiret sitt 40 års jubileum på Strandheim på Biristrand lørdag 30. august 2014. 
Litt over 50 medlemmer var tilstede for å jubilere og vi fikk en trivelig kveld sammen. Presidenten i NBCC Bjørn Johansen var tilstede og vi hadde også gjester fra noen av avdelingene i vår region. 2 av parene som var med å stiftet avdelingen på Sveastranda i 1974 var tilstede og det er vi meget glade for. Vi har nok et par som fremdeles er medlem men de kunne ikke være til stede. De parene vi snakker om er Sidsel og Svein Eliassen, Aud og Ulf Solvang og Wenche og Magne Barlund. Maten fikk vi levert fra Verthuset VE6. Kveldens talere var Åge Ødegård (1974 - 1999), Johan Bjarnaberg (2000-2014) President Bjørn Johansen, Oskar Nordahl, og Aud Solvang.  Representanter fra avdelingene som var representert på jubileet sa noe ord og vi fikk mange fine blomster gaver.  Blomster og pengegave fikk vi også fra vår «moravdeling» avd. Oslo.  Kveldens toastmaster var Bjørn Ødegård. 
Det Edle Drag: I løpet av Jubileumsfesten ble det delt ut Det Edle Drag til 4 av våre sentrale tillitsvalgte. Det er alltid staselig å kunne sette pris på de som legger ned og bruker mye tid på NBCC. Grete Ødegård Bjarnaberg, Magne Barlund og Bjørn Magne Ødegård ble hedret med Det Edle Drag i Sølv. Sturla Korshavn ble hedret med Det Edle Drag i bronse.
Vi ønsket å vise at vi setter pris på de som var med å starte avdeling og de fikk utdelt hvert sitt graverte Gjøvik glass og blomster.  Underholdningen på vårt Jubileum sto Teater Leven for og etter den ble det servert Jubileumskake med litt attåt. Kvelden tok slutt og vi i styret vil takke alle som hjalp oss denne kvelden og ikke minst alle som valgte å feire sammen med oss. En stor takk til festkomiteen og øvrige hjelpere for vel utført arbeid. 
Harrytur til Charlottenberg: Vi arrangerte busstur til Charlottenberg den 8. november. Vi var 31 personer som deltok. 
Radio: Vi har i perioden avholdt 5 natt radio sendinger på Radio Toten. Mange medlemmer rundt om i hele Norge har fulgt oss på web radioen via nettet. 
Oppsummert så har avdelingen hatt et høyt aktivitetsnivå i vår avdeling også i år. Disse aktivitetene er i tråd med Norsk Caravan Club sentralt, sin handlingsplan og visjon. Dette har ført til at vi har kommet i kontakt med mange medlemmer som vi ellers ikke ville ha kommet i kontakt med. Vi ønsker også i 2015 å opprettholde et høyt aktivitetsnivå.

2015/2016
Styret har i perioden bestått av: Leder:Bjørn Magne Ødegård, Nestleder:Kay Holland, Kasserer:Johan P. Bjarnaberg, Sekretær:Bjørg Sissel Olsen, Styremedlem:Grete Ødegård Bjarnaberg, Styremedlem:Kari Lone Sheldrake.
Representasjon: Bjørn har vært avdelingens representant til NBCC region 10. Bjørg Sissel og Bjørn Magne deltok på årsmøtet i NBCC regionen 10 den 31. oktober 2015 på Myklagard på Løten. Bjørn ble valgt til medlem i valgkomiteen for region 10 og 1 vara i landsstyret. Bjørn Magne er medlem i vedtekskomiteen i NBCC. Han deltok på landsstyremøtet 23-25. mars 2015 på Gardermoen. Lederkonferansen ble avholdt på Gardermoen 24-25 oktober2015. Her var Bjørn Magne og Kay representanter for NBCC avd. Gjøvik og omegn. 
Styremøter: Det har vært 7 styremøter i perioden. Alle styremøter har vært hjemme hos styremedlemmene.
Gjøvik Marina Bobilparkering: Gjøvik Marina Bobil har også i 2015 hatt tilbud om overnatting i nærheten av bykjernen. Styret gjennomførte en ryddedugnad før sesongåpning 2015. NBCC avd. Gjøvik og omegn har i 2015 hatt en avtale med Statoil på Mjøsstranda. De har solgt parkeringsbilletter og her det adgang til toaletter hele døgnet. I 2015 ble det et overskudd på solgte parkeringsbilletter. 
Medlemsmøter/Medlemsblad: Det var i 2015 ett medlemsmøte. Dette ble avholdt sammen med Moelv Bil på Gjøvik 29, okt. 2015. Car-Avisen har kommet ut med 1  utgave denne perioden. 2brev og innkallelse
Medlemsutvikling:
NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.  1/1 2015 340 medlemsfamilier.
NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12 2015: 324 medlemsfamilier.
Deltakelse på treff etc: Barnas Campingfestival, Høsttreffet på Beito, Eda Treffet, Messecamping på Hellerud Sletta, Kanontreffet på Mysen, Øya treffet, Tematreff, Pinsetreffet i Malung, Badstutreffet, Nordisk i Danmark, FICC i Kroatsia + andre treff
Campingradio: Johan Pauli Bjarnaberg har også i 2015 bidratt til caravan sendinger på Radio Toten.  
Adresse til Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn sin hjemmeside: www.nocc.no/lokal/gjovik og Omegn
Facebook adresse er nbcc avd Gjøvik og Omegn her ønsker vi flere medlemmer .

Arrangementskomiteen 2015 har bestått av:Ole Fredrik Solberg, Grete og Johan Bjarnaberg, Bjørg Sissel Olsen, Bjørn og Grethe Ødegård, Kari Lone Sheldrake, Bente Mathisen
Det har i løpet av 2015 blitt arrangert 2 treff, vi har deltatt med servering på begge kontrollene av campingvogner og campingbiler og vi har arrangert 2 medlems-aktiviteter. Busstur til Sverige og medlemsmøte hos Moelv Bil AS.
Årsmøte 2014: Etter årsmøte på Kaffestova, 14. februar, ble det servert koldtbord og vi hygget oss med prating og latter. 
Kontroll av campingenheter: Vi deltok under kontrollen av camping-enheter den 9. mai med servering av vafler, kaffe og saft. Vi hadde også med oss kaffe og kaker på kontrollen av camping-enheter på Leira den 27. mai.  
Barnas Camping Festival: Barnas Campingfestival ble avholdt helgen 26. til 28. juni.  Vi hadde besøk av 64 ekvipasjer, med 101 barn.  Fint vær og lite vind i år.   
Fredag ble det servert boller fra Shell på Espa og brus til barna, samt kaker til de voksne. Årets treffgave var en T-skjorte med logoen til Barnas Camping Festival.  Vinrøde til både jenter og gutter.  Alle som var med og arrangerte fikk lyse grønne t-skjorter slik at gjestene skulle kjenne oss igjen.  
Offisiell åpning med gjennomgang av treffprogrammet kl 19.30, av  Johan P. Bjarnaberg. Lørdag var de aller fleste voksne og barn i Hunderfossen familiepark på dagen. Alle  ungdommene over 12 år fikk tilbud om en gratis runde i høydeparken sammen med Ian Sheldrake. Det ble avholdt innledende hestesko konkurranse der de 8 beste gikk videre til avsluttende hestesko konkurranse på søndag. Årets underholdning var Hege Prinsesse og Even Troll fra Teater Leven. Skuespillerne var flinke til å dra både barn og voksne med i skuespillet. 
Det ble solgt lodd i løpet av helgen.  Vi hadde mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere.  Trekningen ble avholdt på lørdag kveld. Søndag ble det arrangert avsluttende hestesko konkurranse og tippetrim for barna, med påfølgende premieutdeling. Det var premier til alle barna. En stor takk til arrangementskomiteens medlemmer samt til Aud, Ulf, Elin, Armin, Ida Christine og Ian for vel gjennomført treff. 
Beitotreffet: Beitotreffet ble arrangert helgen 21. august til 23. august.  Vi hadde der besøk av 12 ekvipasjer.  Under åpningen ble det servert nystekte lapper. Kaffe hadde deltakerne med selv. Fjellturen ble gjennomført med mat-stopp også denne gang. Det ble laget til et arrangement nede på plassen for oss som var igjen der.  Vi skulle samle materiale til blomsterbuketter i naturen.  Et godt mottatt arrangement og resultatet ble mange meget fine buketter. De som gikk fjellturen skulle stemme på den fineste blomsterbuketten med en gang de kom ned fra fjellet og vinneren ble premiert lørdag kveld.  Vinneren ble Ruth Ødegård. Det ble også servert litt mat, fiskesuppe og rundstykker, nede på plassen. Det ble solgt lodd i løpet av helgen.  Vi hadde mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere.  Trekningen ble avholdt på lørdag kveld. Det ble søndag avholdt hesteskokasting der Beito-mesterene ble kåret. Premieutdelingen ble foretatt rett etterpå, under avslutningen. Et bra treff og våre gjester gav uttrykk for at de var fornøyde. Vi hadde en fin helg med kjempe fint vær. Godt og varmt til å være på fjellet i slutten av august. Arrangementskomiteen i år var Bjørn og Grethe Ødegård, Grete og Johan Bjarnaberg,og Kay Holland. En stor takk til disse for vel gjennomført arrangement.
Harry tur til Charlottenberg: Vi arrangerte busstur til Charlottenberg den 7. november. Vi var 25 voksne og 3 barn som deltok. 
Medlemsmøte hos Moelv Bil AS: Torsdag 29. oktober arrangerte vi medlemsmøte hos Moelv Bil AS på Gjøvik. Vi ble informert om deres servicetilbud, at de har som mål å blir gode på reparasjoner av både campingvogner og bobiler og hva de forhandler. Knaus campingvogner i forskjellige størrelser. De serverte oss kaffe og kaker og hadde for kvelden tilbud på en del rekvisita. Leder Bjørn M. Ødegård informerte om NBCC planer og aktiviteter fremover.

Oppsummert så har avdelingen hatt et høyt aktivitetsnivå i vår avdeling også i år. Disse aktivitetene er i tråd med Norsk Caravan Club sentralt, sin handlingsplan og visjon. Dette har ført til at vi har kommet i kontakt med mange medlemmer som vi ellers ikke ville ha kommet i kontakt med. Vi ønsker også i 2016 å opprettholde et høyt aktivitetsnivå.

 

2016/2017
Styret har i perioden bestått av: Leder:Bjørn Magne Ødegård, Nestleder:Kay Holland, Kasserer:Johan P. Bjarnaberg, Sekretær:Kristoffer Midtskogen, Styremedlem:Grete Ødegård Bjarnaberg, 
Styremedlem:Oddvar Fjeldheim, Varamedlem:Kari Lone Sheldrake, 
Kay Holland trakk seg fra styret 1. Juli 2016.  Styret besluttet at klubben skulle fungere uten nestleder frem til årsmøtet. 
Representasjon: Bjørn har vært avdelingens representant til NBCC region 10.Oddvar og Bjørn Magne deltok på årsmøtet i NBCC regionen 10 den 5. November 2016, på Myklagard på Løten.
Bjørn Magne er medlem i vedtekskomiteen i NBCC. Han deltok på landsstyremøtet, mars 2016 på Kiel båten. Johan og Kristoffer var klubbens delegater på det ekstraordinære landsmøtet på Gardermoen fra den 21 til 23 Oktober 2016.
Styremøter: Det har vært 7 styremøter i perioden. 6 av styremøtene har vært hjemme hos medlemmene mens vi har hatt ett møte i Hovedvakten, Raufoss Industripark. 
Avlyste aktiviteter og treff: Vi avlyste i 2016 Beitotreffet, Harryturen til Charlottenberg og fastliggerkontroll fordi vi etter Landsstyremøtet i April 2016 ble informert om at kontingentandelen ville bli fjernet for 2016. Vedtaket ble gitt tilbakevirkende kraft fra 01.01.2016 og avdelingen mistet betydelige inntekter.
Gjøvik Marina Bobilparkering: Vi har samarbeidet tett med Gjøvik Kommune, Circle K på Mjøsstranda og Turistkontoret på Gjøvik ang. Bobilparkeringa på Mjøsstranda i 2016.  Den idylliske plassen ved utløpet til Hunnselva har blitt flittig brukt og har vært en kjempesuksess i 2016. Nær 1000 gjestedøgn har vi mottatt betaling for og det ga oss ett overskudd på over 23.000 dette året. Styret gjennomførte en ryddedugnad før sesongåpning 15. juni 2016.  Vi økte prisen pr. døgn fra 50.- til kr. 100.- og samtidig inngikk vi en avtale med Circle K om at alle som betalte skulle få gratis og kaffe og ferske boller til alle i enheten. Sammen med info materiell fra Turistkontoret ble dette en gedigen suksess og mye positiv omtale på Bobilparkeringas  facebook side.
Medlemsblad: Car-Avisen har kommet ut med 1. utgave denne perioden. 1 brev og innkallelse
Medlemsutvikling:NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.  1/1 2016 324 medlemsfamilier.
NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12 2016: 297 medlemsfamilier.
Deltakelse på treff etc.: Barnas Campingfestival, Eda Treffet, Messecamping på Hellerud Sletta, Kanontreffet på Mysen, Øya treffet, Tematreff, Pinsetreffet i Malung, Badstutreffet, 
Nordisk i Norge (Seljord)+ andre treff
Sosiale medier og hjemmeside: Styret bestemte i 2016 at vi som avdeling skulle være mer aktive på sosiale medier. Derfor fjernet vi Facebook gruppen og opprettet en Facebook side i stedet. Dette gjør det lettere for oss å dele Informasjon og nyheter på 
Avdelingens Facebook sider er: NBCC avd. Gjøvik og omegn: 
https://www.facebook.com/NBCC-avd-Gj%C3%B8vik-og-omegn-270536229951566/
Barnas Camping Festival: https://www.facebook.com/Barnas-Camping-Festival-173106339449532/
Gjøvik Marina Bobilparkering: https://www.facebook.com/gjovikmarina/
Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn sin hjemmeside: www.nocc.no/lokal/gjovik og Omegn
Arrangementskomiteen 2016 har bestått av: Ole Fredrik Solberg, Grete og Johan Bjarnaberg, Bjørg Sissel Olsen, Bjørn Magne Ødegård, Kari Lone Sheldrake, Kristoffer Midtskogen, Egil Sveine.
Det har i løpet av 2016 blitt arrangert 1 treff, vi har deltatt med servering på begge kontrollene av campingvogner og campingbiler. 
Årsmøte 2016: På årsmøte på Raufoss, 9. februar, ble det servert kaffe og kaker. 
Kontroll av campingenheter: Vi deltok under kontrollen i Hunndalen av camping-enheter den 4. juni med servering av vafler, kaffe og saft. Vi hadde også med oss kaffe og kaker på kontrollen av camping-enheter på Leira den 1. juni.  
Barnas Camping Festival: Barnas Campingfestival ble avholdt helgen 24. til 26. juni.  Vi hadde besøk av 62 ekvipasjer, med 116 barn.  Fint vær og lite vind i år.   
Fredag ble det servert boller fra Shell på Espa og brus til barna, samt kaker til de voksne. Årets treffgave var en T-skjorte med logoen til Barnas Camping Festival.  Vinrøde til både jenter og gutter.  Alle som var med og arrangerte fikk lyse grønne t-skjorter slik at gjestene skulle kjenne oss igjen.  
Offisiell åpning med gjennomgang av treffprogrammet kl 19.30, av  Johan P. Bjarnaberg. Lørdag var de aller fleste voksne og barn i Hunderfossen familiepark på dagen. Alle  ungdommene over 12 år fikk tilbud om en gratis runde i høydeparken sammen med Ian Sheldrake. Det ble avholdt innledende hestesko konkurranse der de 8 beste gikk videre til avsluttende hestesko konkurranse på søndag. Årets underholdning vare Troll Geir og Onkel Nut fra Teater Leven. Skuespillerne var flinke til å dra både barn og voksne med i skuespillet. Det ble solgt lodd i løpet av helgen.  Vi hadde mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere.  Trekningen ble avholdt på lørdag kveld. Søndag ble det arrangert avsluttende hestesko konkurranse og tippetrim for barna, med påfølgende premieutdeling. Det var premier til alle barna. En stor takk til arrangementskomiteens medlemmer samt til Elin, Armin, Ida Christine, Aleksander, Rune, Oddvar, Anne Marie og Ian for vel gjennomført treff. 

Oppsummert så har avdelingen hatt et aktivitetsnivå i henhold til forventet økonomi i vår avdeling i år. Disse aktivitetene er i tråd med Norsk Caravan Club sentralt, sin handlingsplan og visjon. Dette har ført til at vi har kommet i kontakt med mange medlemmer som vi ellers ikke ville ha kommet i kontakt med. Vi ønsker i 2017 å opprettholde et høyt aktivitetsnivå.

 

2017/2018
Styret har i perioden bestått av: Leder:Johan P. Bjarnaberg, Nestleder:Oddvar Fjeldheim, Kasserer:Bjørn M. Ødegård, Sekretær:Kristoffer Midtskogen, Styremedlem:Grete Ødegård, Bjarnaberg, Varamedlem:Kari Lone Sheldrake.
Representasjon: Bjørn M. Ødegård er medlem i den sentrale  vedtekskomiteen i NBCC. Johan P. Bjarnaberg har vært avdelingens representant til NBCC region 10. Johan P. Bjarnaberg og Oddvar Fjeldheim deltok på årsmøtet i NBCC regionen 10 den 4. November 2017, på Myklagard på Løten. På dette møtet ble Johan P. Bjarnaberg valgt som regionleder og landsstyre-representant for Region 10 for årene 2018 og 2019.
Styremøter: Vi har hatt 5 styremøter og i tillegg ett møte i forbindelse med dugnaden på Gjøvik Marina Bobilparkering den 14. juni og et styremøte i forkant av Barnas Camping Festival.  Styret var samlet på Peking Palace før Jul.
Gjøvik Marina Bobilparkering: Vi har samarbeidet tett med Gjøvik Kommune, Circle K på Mjøsstranda og Turistkontoret på Gjøvik ang. Bobilparkeringa på Mjøsstranda i 2017. Den idylliske plassen ved utløpet til Hunnselva har blitt flittig brukt og har vært en kjempesuksess i 2017. Nær 1140 gjestedøgn har vi mottatt betaling for og det ga oss ett overskudd på over 55.600,- dette året. Styret gjennomførte en ryddedugnad før sesongåpning 15. juni 2017.  
Prisen pr. døgn er fortsatt kr. 100,- , alle som betalte fikk også i år kaffe og boller til alle i enheten. Sammen med materiell fra turistkontoret ble dette en gedigen suksess og mye positiv omtale på bobilparkeringas facebook side. 
Medlemsblad: Car-Avisen har kommet i 2 utgaver og invitasjon til gratis medlemstur til Charlottenberg. 
Medlemsutvikling: NBCC avd. Gjøvik og omegn  pr.  1/1 2017: 297 medlemsfamilier.
NBCC avd. Gjøvik og omegn  pr. 31/12 2017: 317 medlemsfamilier.
Deltakelse på treff etc.: Barnas Camping Festival, Beitotreffet, Eda Treffet, Messecamping på Hellerud Sletta, Kanontreffet på Mysen, Øya treffet, Tematreff, Pinsetreffet i Malung, 
Badstutreffet + andre treff
Sosiale medier: Styret bestemte i 2017 at vi som avdeling skulle være mer aktive på sosiale medier. Derfor fjernet vi Facebook gruppen og opprettet en Facebook side i stedet. Dette gjør det lettere for oss å dele Informasjon og nyheter på Facebook. Adresse: https://www.facebook.com/NBCC-avd-Gj%C3%B8vik-og-omegn-270536229951566/
Adresse til Norsk Caravan Club avdeling Gjøvik og omegn sin hjemmeside: www.nocc.no/lokal/gjovik og Omegn

Arrangementskomiteen 2017 har bestått av: Ole Fredrik Solberg, Grete og Johan Pauli Bjarnaberg, Bjørg Sissel Olsen, Kari Lone Sheldrake, Kristoffer Midtskogen, Egil Sveine

Det har i løpet av 2017 blitt arrangert 2 treff, vi har deltatt med servering på begge kontrollene av campingvogner og campingbiler. 
Årsmøte 2016:På årsmøte på Kaffestua, Gjøvik, 11. februar, ble det kaffe og kaker. 
Kontroll av campingenheter: Vi deltok under kontrollen i Hunndalen av camping-enheter den 6. mai med servering av vafler, kaffe og saft. Vi hadde også med oss kaffe og kaker på kontrollen av camping-enheter på Leira den 23. mai.
Barnas Camping Festival: Barnas Campingfestival ble avholdt helgen 23. til 25. juni.  Vi hadde besøk av 75 ekvipasjer, med 136 barn. Fredag ble det servert boller fra Shell på Espa og brus til barna, samt kaker til de voksne. Årets treffgave var en T-skjorte med logoen til Barnas Camping Festival.  Vinrøde til både jenter og gutter. Alle som var med og arrangerte fikk lyse grønne t-skjorter slik at gjestene skulle kjenne oss igjen. Offisiell åpning med gjennomgang av treffprogrammet kl 19.30, av Johan P. Bjarnaberg og vår president Bjørn Johansen. Lørdag var de aller fleste voksne og barn i Hunderfossen familiepark på dagen.Alle  ungdommene over 12 år fikk tilbud om en gratis runde i høydeparken sammen med Ian Sheldrake. Det ble avholdt innledende hestesko konkurranse der de 8 beste gikk videre til avsluttende hestesko konkurranse på søndag. Årets underholdning var Trollgeir og Onkel Nut fra Teater Leven. Skuespillerne var flinke til å dra både barn og voksne med i skuespillet. Det ble solgt lodd i løpet av helgen. Vi hadde mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere.  Trekningen ble avholdt på lørdag kveld. Søndag ble det arrangert avsluttende hestesko konkurranse og tippetrim for barna, med påfølgende premieutdeling. Det var premier til alle barna.  
En stor takk til arrangementskomiteens medlemmer samt til Ida Christine, Aleksander, Oddvar, Anne Marie, Kai, Karin og Ian for vel gjennomført treff. 
Beitotreffet: Beitotreffet ble arrangert helgen 18. august til 20. august.  Vi hadde der besøk av 17 ekvipasjer.  Under åpningen ble det servert kaker. Kaffe hadde deltakerne med selv.  
Det ble fredag kveld avholdt hesteskokasting der Beitomesterene ble kåret.  Premieutdelingen ble foretatt på lørdag kveld.
Fjellturen ble gjennomført med matstopp også denne gang. 10 voksne og 2 barn gikk fjellturen. 
Det ble arrangert en kort tippetrim for de som var igjen nede på plassen.
De fleste av deltagerne avsluttet kvelden på Peppes Pizza. Og spiste for egen regning. Det ble også ordnet med taxi bus for transport opp til Peppes Pizza og ned igjen til egen regning for de som ønsket det. Søndag var høydepunktet for treffet med busstur til Høvda Sylv og Tre. Dette er en husmannsplass som er restaurert fra ubebolige nedfalne og slitne hus til en aktiv boplass og arbeidsplass for 4 personer. Vi fikk en omvisning på plassen delt inn i grupper av Rainer, og de som ikke var på omvisning kost seg med kaffe og vafler i det fine været. Andre igjen så seg om på gården og mange fant også veien inn i sølvsmia og der det ble handlet smykker, trearbeider og skinnartikler, enten til seg selv eller noen i familien. 
Eierene er Inger Norunn, opprinnelig fra Valdres og Rainer født i Sør-Tyskland.  Selv om Rainer har bodd i Valdres siden 1978 er det fremdeles mye tyske igjen i han. Her har alt sin ryddige plass. En må bare bli imponert over gården, aktivitetene, levemåten, og ikke minst menneskene. Det ble solgt lodd i løpet av helgen. Vi hadde også i år mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere. Trekningen ble avholdt på lørdag kveld. Et bra treff og våre gjester gav uttrykk for at de var fornøyde. Arrangementskomiteen i år var  Kristoffer, Grete, Johan Pauli , Bjørn, Anne Marie, og Oddvar.  En stor takk til disse for vel gjennomført arrangement.
Harry tur til Charlottenberg: Vi arrangerte busstur til Charlottenberg den 11. november. Vi var 39 personer som deltok. Årets tur ble i sin helhet betalt av NBCC avd. Gjøvik og omegn og vi hadde forventet flere påmeldte. 

Oppsummert så har avdelingen hatt et aktivitetsnivå i henhold til forventet økonomi i vår avdeling i år. Disse aktivitetene er i tråd med Norsk Caravan Club sentralt, sin handlingsplan og visjon. Dette har ført til at vi har kommet i kontakt med mange medlemmer som vi ellers ikke ville ha kommet i kontakt med. Vi ønsker i 2018 å opprettholde et høyt aktivitetsnivå.

 

2018/2019
Styret har i perioden bestått av: Leder:Johan P. Bjarnaberg, Nestleder:Oddvar Fjeldheim, Kasserer:Bjørn M. Ødegård, Sekretær:Kristoffer Midtskogen, Styremedlem:Grete Ødegård Bjarnaberg, Styremedlem:Kenneth Bekkemellem, Varamedlem:Kari Lone Sheldrake.
Representasjon:vBjørn M. Ødegård har vært medlem i vedtekts-komiteen i NBCC. Johan P. Bjarnaberg er Regionleder i Region 10 og derfor har avdelingens nestleder Oddvar Fjeldheim vært avdelingens delegat til NBCC region 10. Johan P. Bjarnaberg og Oddvar Fjeldheim deltok på årsmøtet i NBCC regionen 10 den 3. November 2018, på Myklagard på Løten. På dette møtet ble Johan P. Bjarnaberg valgt som regionleder og landsstyre-representant også for 2019.Oddvar Fjeldheim var avdelingens delegat på Landsmøtet på Gardermoen.
Styremøter: Vi har hatt 5 styremøter i 2018. Møte/Dugnad i  forbindelse med bobilparkering og et styremøte i forkant av Barnas Campingfestival. Styret var samlet med ledsager på Julebord på Biri Travbane i Desember. 
Gjøvik Marina Bobilparkering: Vi har samarbeidet tett med Gjøvik Kommune, Circle K på Mjøsstranda og Turistkontoret på Gjøvik ang. Bobilparkeringa på Mjøsstranda i 2018.  Den idylliske plassen ved utløpet til Hunnselva har blitt meget flittig brukt og har vært en kjempesuksess i 2018. Til tross for redusert kapasitet den siste måneden i 2018 satte vi ny besøksrekord, Nær 1300 gjestedøgn har vi mottatt betaling for og det ga oss inntekter på når 65.000. Styret gjennomførte en ryddedugnad før sesongåpning 15. juni 2018 men til tross for flommen tidligere på året var det ikke mye som ble ryddet bort. Prisen pr. døgn er fortsatt kr. 100,-. Alle som betalte fikk også i år kaffe og boller til alle i enheten. Sammen med materiell fra turistkontoret ble dette en gedigen suksess og mye positiv omtale på bobilparkeringas facebook side. 
Medlemsblad: Car-Avisen har kommet i 2 utgaver i 2018
Medlemsutvikling: NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.  1/1 2018: 318 medlemsfamilier.
NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12 2018: 302 medlemsfamilier. En tilbakegang på 16 medlemmer i 2018
Deltakelse på treff etc.: Barnas Camping Festival, EDA Treffet, Kanontreffet på Mysen, Øya treffet, Tematreff, Pinsetreffet i Malung, Badstutreffet, NCT i Kristinehamn, FICC Rally i Berlin, Hallingstreffet, Beitotreffet + andre treff
Sosiale medier: Styret bestemte i 2017 at vi som avdeling skulle være mer aktive på sosiale medier. Vi har i 2018 i større grad enn tidligere benyttet denne siden men vi har fremdeles en lang vei å gå. Vi lover å forbedre oss ytterligere i årene som kommer. NBCC avd. Gjøvik og omegn: http://www.nocc.no/lokal/gjovik
Arrangementskomiteen 2018 har bestått av: Ole Fredrik Solberg, Grete Ødegård Bjarnaberg, Johan Pauli Bjarnaberg, Bjørg Sissel Olsen, Kari Lone Sheldrake, Kristoffer Midtskogen, 
Kenneth Bekkemellem.  Det har i løpet av 2018 blitt arrangert 2 treff og vi har deltatt med servering på begge kontrollene av campingvogner og campingbiler.
Årsmøte 2017: På årsmøte på Grand Hotell, Gjøvik, 10. februar, ble det servert kaffe. Etter årsmøtet ble alle som møtte på årsmøte invitert med på Peking Palace til bespisning for klubbens regning.
Kontroll av campingenheter: Vi deltok under kontrollen i Hunndalen av camping-enheter den 5. mai med servering av vafler, kaffe og saft. Vi hadde også med oss kaffe og kaker på kontrollen av camping-enheter på Leira den 23. mai.
Barnas Camping Festival: Barnas Campingfestival ble avholdt helgen 29. Juni til 01. juli.  Vi hadde besøk av 70 ekvipasjer, med 115 barn. Fredag ble det servert boller fra Shell på Espa og brus til barna, samt kaker til de voksne. Årets treffgave var en T-skjorte med logoen til Barnas Camping Festival.  Vinrøde til både jenter og gutter.  Alle som var med og arrangerte fikk lyse grønne t-skjorter slik at gjestene skulle kjenne oss igjen. Offisiell åpning med gjennomgang av treffprogrammet kl 19.30, av  Johan P. Bjarnaberg. Lørdag var de aller fleste voksne og barn i Hunderfossen familiepark på dagen. Ungdom over 12 år fikk tilbud om en gratis runde i høydeparken sammen med fører fra Parken. Det ble avholdt innledende hestesko konkurranse der de 8 beste gikk videre til avsluttende hestesko konkurranse på søndag. Årets underholdning vare Troll Geir og Onkel Nut fra Teater Leven. Skuespillerne var flinke til å dra både barn og voksne med i skuespillet. Det ble solgt lodd i løpet av helgen.  Vi hadde mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere.  Trekningen ble avholdt på lørdag kveld. Søndag ble det arrangert avsluttende hestesko konkurranse og tippetrim for barna, med påfølgende premieutdeling. Det var premier til alle barna. En stor takk til arrangementskomiteens medlemmer samt til Ida Christine, Aleksander, Oddvar, Anne-Marie, Kai, Karin og Elin for vel gjennomført treff. Treffet ble i 2018 arrangert i samarbeid med avdeling Lillehammer og omegn. Vi takker derfor også til de 2, Sæther og Aasen, som deltok fra avdeling Lillehammer og omegn.
Beitotreffet: Beitotreffet ble arrangert helgen 17. august til 19. august.  Vi hadde der besøk av 15 ekvipasjer.  Under åpningen ble det servert kaker innkjøpt hos lokal baker på Beitostølen. Kaffe hadde deltakerne med selv. Fjellturen ble gjennomført med matstopp også denne gang. 10 voksne og 2 barn gikk fjellturen.
Det ble arrangert en kort tippetrim for de som var igjen nede på plassen. De fleste av deltagerne avsluttet kvelden på Peppes Pizza. Og spiste for egen regning. Det ble også ordnet med taxi bus for transport opp til Peppes Pizza og ned igjen for klubbens regning. Søndag ble det arrangert hesteskokasting der Beitomesterene ble kåret.  Premieutdelingen ble foretatt under avslutningen litt senere på dagen. Det ble solgt lodd i løpet av helgen. Vi hadde også i år mange fine gevinster fra våre samarbeidspartnere. Trekningen ble avholdt på søndag.
Et bra treff og våre gjester gav uttrykk for at de var fornøyde. Arrangementskomiteen i år var  Johan Bjarnaberg, Bjørn Ødegård og Oddvar Fjeldheim.  En stor takk til disse for vel gjennomført arrangement.
Bowling: Vi arrangerte søndag 14. oktober en bowling-dag på Gjøvik Bowling med enkel bespisning. Det møtte det 10 personer hvorav 6 prøvde seg på bowlingbanen.

Oppsummert så har avdelingen hatt et aktivitetsnivå i henhold til forventet økonomi i vår avdeling i år. Disse aktivitetene er i tråd med Norsk Bobil og Caravan Club sentralt, sin handlingsplan og visjon. Dette har ført til at vi har kommet i kontakt med mange medlemmer som vi ellers ikke ville ha kommet i kontakt med. Vi ønsker i 2018 å opprettholde et høyt aktivitetsnivå.

 

2019/2020
Styret har i perioden bestått av: Leder: Johan P. Bjarnaberg, Nestleder: Oddvar Fjeldheim, Kasserer: Bjørn M. Ødegård, Sekretær: Kristoffer Midtskogen, Styremedlem:Kai Bekkemellem, Styremedlem: Kenneth Bekkemellem, Varamedlem: Kari Lone Sheldrake.
Representasjon: Johan P. Bjarnaberg var Regionleder i Region 10 og derfor har avdelingens nestleder Oddvar Fjeldheim vært avdelingens delegat til NBCC region 10. Johan P. Bjarnaberg og Bjørn Ødegård deltok på årsmøtet i NBCC regionen 10 den 9. November 2019, på Elgstua i Elverum.
Styremøter: Vi har hatt 5 styremøter i 2019. Møte/Dugnari  forbindelse med bobilparkering og et styremøte i forkant av Barnas Campingfestival. Styret var samlet med ledsager på Julebord på Biri Travbane i Desember.
NCT 2019 på Lillehammer: Vi har samarbeidet tett med NBCC avd. Lillehammer og omegn for å kunne gjennomføre NCT 2019 på Lillehammer. Vår avdeling hadde ansvaret for Åpnings og avslutningsseremonien og alle aktiviteter for barn og ungdom. Johan P. Bjarnaberg satt i hovedkomiteen. Oddvar Fjellheim, Kai Bekkemellem og Karin Bekkemellem var medlemmer i Barne og Ungdomskomiteen. Bjørn Ødegård i komiteen som hadde ansvaret for Informasjonen. Vi takker alle involverte for et flott arrangement. Treffet ble arrangert nesten i ballanse med et underskudd på snaut 1000.- 
Gjøvik Marina Bobilparkering: Vi har samarbeidet tett med Gjøvik Kommune, Circle K på Mjøsstranda og Turistkontoret på Gjøvik ang. Bobilparkeringa på Mjøsstranda i 2019.  Den idylliske plassen ved utløpet til Hunnselva har blitt meget flittig brukt og har vært en kjempesuksess i 2019. Vi satte ny besøksrekord, Nær 1400 gjestedøgn har vi mottatt betaling for og det ga oss inntekter på nær 70.000. Inntektene fra plassen er betydelige og påvirker økonomien i klubben på en veldig positiv måte. Styret gjennomførte en ryddedugnad før sesongåpning 15. juni 2019. Prisen pr. døgn er fortsatt kr. 100,-, Alle som betalte fikk også i år kaffe og boller til alle i enheten. Sammen med materiell fra turistkontoret ble dette en gedigen suksess og mye positiv omtale på bobilparkeringas facebook side. 
Medlemsblad: Car-Avisen har kommet i 2 utgaver i 2019
Medlemsutvikling: 
NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr.  1/1 2019: 302 medlemsfamilier.
NBCC avd. Gjøvik og omegn hadde pr. 31/12 2019: 332 medlemsfamilier.
En fremgang på 30 medlemmer i 2019
Egen Vervekomite: Den sentrale vervekomiteen ønsket at samtlige avdelinger i Norge utpekte en lokal verve og medlemspleie komite og i vårt styre sa Oddvar Fjellheim og Bjørn Ødegård ja til å ta på seg dette arbeidet. Opprettelsen av komiteen og økt fokus på verving er noe av årsaken til den flotte medlemsutviklingen. 
Deltakelse på treff etc.: Barnas Camping Festival, EDA Treffet, Kanontreffet på Mysen, Øya treffet, Tematreff, Pinsetreffet i Malung, Badstutreffet, NCT på Lillehammer, FICC Rally i Chateubriant i Frankrike, Hallingstreffet, Beitotreffet + andre treff
Sosiale medier: Styret bestemte i 2017 at vi som avdeling skulle være mer aktive på sosiale medier. Vi har i 2019 erfart at vi har fremdeles en lang vei å gå. 
Vi lover å forbedre oss ytterligere i årene som kommer. 
Hjemmeside: NBCC avd. Gjøvik og omegn -    http://www.nocc.no/lokal/gjovik

Årets arrangementskomite har bestått av: Johan Pauli Bjarnaberg, Ole Fredrik Solberg, Kari Lone Sheldrake, Bjørn Magne Ødegård, Bjørg Sissel Olsen, Kristoffer Midtskogen og Kenneth Bekkemellem. 
Det har i løpet av 2019 blitt arrangert 2 treff og vi har deltatt med servering på begge kont-rollene av campingvogner og campingbiler. 
Årsmøte 2018: På årsmøte på Grand Hotell, Gjøvik, 10. februar, ble det servert kaffe. Etter årsmøtet ble alle som møtte på årsmøte invitert med på Peking Palace til bespisning for klubbens regning. 
Kontroll av campingenheter 2019: Vi deltok under kontrollen i Hunndalen av camping-enheter den 11. mai med servering av vafler, kaffe og saft. Vi hadde også med oss kaffe og kaker på kontrollen av campingenheter på Leira den 22. mai. 
Barnas Camping Festival 2019: Treffet ble også i år arrangert i samarbeid med avdeling Lillehammer og omegn. Barnas Campingfestival ble avholdt helgen 28. Juni til 30 juni. Vi hadde besøk av 68 ekvi-pasjer, med 112 barn. Familie som gjestet årets treff kommer fra Sørlandet, Østlandet, Nordvest-landet og Trøndelag. Fredag ble det atter engangs servert boller fra Shell på Espa og brus til barna, samt kaker til de voksne. Årets treffgave til barna, en T-skjorte med logoen til Barnas Camping Festival. Vinrøde til både jenter og gutter. Alle voksne som hjelper til har lyse grønne t-skjorter. Vi takker arrangementskomiteen for innsatsen under Barnas Camping Festival og retter også en stor takk til følgende frivillige fra egen avdeling: Grete Ø. Bjarnaberg, Ida Christine Bjarnaberg, Aleksander Bekkemellem, Oddvar Fjellheim, Anne-Marie Nordlie, Kai Bekkemellem, Karin Bekkemellem, Kristoffer Bekkemellem og Elin Solberg. En stor takk også til Berit Sæther, Nils Ole Aasen og Mette Wottestad som deltok fra avdeling Lillehammer og omegn. 
Offisiell åpning fredag med gjennomgang av treffprogrammet kl 19.30. Lørdag var de aller fleste voksne og barn i Hunderfossen familiepark på dagen. 
Ungdom over 12 år fikk tilbud om en gratis runde i høydeparken sammen med fører fra Parken. Caravan og Bobilmagasinet var med oss i Hunderfossen og en flott reportasje er laget som kommer i nr. 1 2020. Det ble avholdt innledende hestesko konkurranse der de 8 beste gikk videre til avsluttende hestesko konkurranse på søndag. Årets underholdning vare Troll Geir og Onkel Nut fra Teater Leven. Skuespillerne var flinke til å dra både barn og voksne med i skuespillet. Det ble solgt lodd i løpet av helgen. Vi hadde mange fine gevinster fra våre samarbeids-partnere. Trekningen ble avholdt på lørdag kveld. Søndag ble det arrangert avsluttende hestesko konkurranse og tippetrim for barna, med påfølgende premieutdeling. Det var premier til alle barna. 
Beitotreffet: Beitotreffet ble arrangert helgen 16. august til 18. august. Dessverre var det ikke mange som deltok under årets treff og hadde vi gjengitt værvarslet vist på Yr.no ville dere skjønt hvorfor. Kun 10 ekvipasjer var påmeldt. Under åpningen ble det servert hjemmebakte kaker. Kaffe hadde deltakerne med selv. Ingen fjelltur i 2019, ble avlyst grunnet regn. Lørdagen ble stort sett en dag hvor alle holdt seg inne men vi reiste da som vi pleier om kvelden til Peppes Pizza. Klubben ordnet med taxi bus for transport opp til Peppes Pizza og ned igjen for klubbens regning. Søndag ble det arrangert både tippetrim og hesteskokasting. Vi kåret årets Beitomester i i hesteskokasting (dame og herreklassen) samt beitomester i Tippetrim. Premieutdelingen for Beitotreffet ble foretatt under avslutningen på søndag men klubb-mesterskapets premier deles ut på Årsmøtet. Vi valgte å ikke selge lodder men å dele ut GRATIS lodd til alle under årets treff. Samtlige premier var kjøpt på Ullared i Sverige. Trekningen ble avholdt på søndagen. Arrangementskomiteen i år var Johan Bjarnaberg, Bjørn Ødegård og Oddvar Fjeldheim. En stor takk til disse for vel gjennomført arrangement. 
Bowling: Vi arrangerte søndag 14. Mai en bowling-dag på Gjøvik Bowling med enkel bespisning. Det møtte det 11 personer denne kvelden deriblant et nytt medlem. Vi koste oss med Pizza og Bowling. Ikke mange med på denne aktiviteten denne gangen heller men vi prøver igjen. 
Vinsmaking: Vi arrangerte vinsmaking også i 2019 med god deltagelse og Per Straumsheim kunne nok engang øse av sin enorme kunnskap om vin. Dette var dessverre siste gangen vi kan benytte Per til dette da han har flyttet permanent til Spania høsten 2019. Grand Hotell og biblioteket var nok engang stedet og ivrige medlemmer med venner deltok aktivt i smakingen. Vi kommer tilbake senere med ny foredragsholder og nye viner. 

Oppsummert så har avdelingen hatt et aktivitetsnivå i henhold til forventet økonomi i vår avdeling i år. Disse aktivitetene er i tråd med Norsk Bobil og Caravan Club sentralt, sin handlingsplan og visjon. Dette har ført til at vi har kommet i kontakt med mange medlemmer som vi ellers ikke ville ha kommet i kontakt med. Vi ønsker i 2020 å opprettholde et høyt aktivitetsnivå. 

 

2020/2021
Styret har i perioden bestått av: Leder: Johan P. Bjarnaberg, Nestleder: Kai Bekkemellem, Kasserer: Bjørn M. Ødegård, Sekretær: Oddvar Fjeldheim, Styremedlem: Kristoffer Midtskogen, Styremedlem: Kenneth Bekkemellem, Varamedlem: Kari Lone Sheldrake. 
Representasjon: Johan P. Bjarnaberg var avdelingens representant på Regionstyremøtet på Rokosjøen den 10 Mars 2020, Bjørn Ødegård deltok på årsmøtet i NBCC regionen 10 den 12. November 2020, møtet ble arrangert via TEAMS pga coronasituasjonen som stadig begrenser muligheten til å møtes. 
Styremøter: Avdelingen har hatt ett styremøte i 2020, og dette møtet hadde meget begrenset deltagelse grunnet Covid 19 situasjonen i Norge etter utbruddet i mars. Vi besluttet å legge ned all aktivitet og avlyse alle treff i avdelingen frem til at smittesituasjonen ble avklart og vi igjen kunne møtes.  Det var ingen bedring knyttet til Pandemien som medførte at vi igjen kunne innføre normal virksomhet i 2020 og derfor er det heller ingen aktivitet å berette om. Vi inviterte styremedlemmene til en felles avslutning før Jul på Biri Travbane og et nesten fulltallig styre møtte med ektefeller/samboere/kjørester/venner. 
Året 2020 har vært en merkelig år styrt av Covid 19 pandemien og neste all vår aktivitet har stoppet opp. Det er dog 2 hederlige unntak. Gjøvik Marine Bobilparkering og vårt vervesamarbeid med forhandlerne har vært i gang og har begge for avdelingen vært en suksess i et ellers traurig år. 
Gjøvik Marina Bobilparkering: Vi har samarbeidet tett med Gjøvik Kommune, Circle K på Mjøsstranda og Turistkontoret på Gjøvik ang. Bobilparkeringa på Mjøsstranda også i 2020. Den idylliske plassen ved utløpet til Hunnselva har blitt meget flittig brukt og har vært en kjempesuksess i 2020. Vi satte ny besøksrekord med 1650 gjestedøgn har vi mottatt betaling for og det ga oss inntekter på betydelige 82.500.-.  Inntektene fra plassen er betydelige og påvirker økonomien i klubben på en veldig positiv måte. Styret gjennomførte en ryddedugnad før sesongåpning 15. juni 2020. Prisen pr. døgn er fortsatt kr. 100,- Alle som betalte fikk også i år kaffe og boller til alle i enheten. Sammen med materiell fra turistkontoret ble dette en gedigen suksess og mye positiv omtale på bobilparkeringas facebook side. Vi takker Arne løvaas for en utmerket jobb med bobilparkeringa denne sommeren. Styret jobber nå med planene for sommeren 2021. 
Vervearbeidet 2020: Prøvemedlemsskaps ordningen ble for vår avdeling en suksess i 2020. Vi hadde et samarbeid med Moelv Bil på Gjøvik, Hagen Bil i Hunndalen og Valdres Bil på Fagernes. 
Alle forhandlerne bidro men Valdres Bil gjorde en kjempejobb og vant også den Nasjonale vervekonkurransen blant landets forhandlere. Særlig Tone Hindnes gjorde en kjempejobb og hennes innsats er behørlig omtalt i vårt medlemsblad. Vi takker alle men en ekstra takk til Valdres Bil. Selv hadde vi planlagt mye aktivitet med stands hos flere forhandlere og på tampen av året overtok vi også ansvaret for oppfølging av Mohagen Bil på Brandbu. Covid 19 pandemien satte også en effektiv stopper for dette arbeidet i 2020. Vi har investert i materiell så er vi klare for nye tak så snart situasjonen tillater det. 
Medlemsblad: Car-Avisen har kommet i 1 utgaver i 2020
Medlemsutvikling: 
pr.  1/1 2020: 332 medlemsfamilier.
pr. 31/12 2020:  317medlemsfamilier.
En tilbakegang på 15 medlemmer i 2020
Arrangementskomiteen: Alle treff ble avlyst for året 2020 og det er derfor ingen egen beretning for denne komitteen, da det ikke har vært aktivitet. 
Trafikksikkerhetskomiteen: Alle Vognkontroller ble avlyst for året 2020 og det er derfor ingen egen beretning for denne komitteen, da det ikke har vært aktivitet.
Det Edle Drag komiteen: Ingen aktivitet i avdelingen og derfor har vi heller ikke vurdert dette, men vi har bidratt med info på forespørsel fra personer utenfor vår avdeling med henblikk på tildeling. 
Sosiale medier: Styret bestemte i 2017 at vi som avdeling skulle være mer aktive på sosiale medier. Vi har i 2020 erfart at vi har fremdeles en lang vei å gå. Covid 19 pandemien har gjort at vi ikke har følt at vi har hatt annet en negative meldinger og da har vi unnlatt å skrive noe. Vi lover å forbedre oss ytterligere i årene som kommer. 
Hjemmeside: NBCC avd. Gjøvik og omegn -    http://www.nocc.no/lokal/gjovik