Barnas Camping Festival 2023

Barnas Camping Festival 2023

Publisert av Johan Pauli Bjarnaberg den 26.03.23. Oppdatert 25.07.23.


 
Treffet arrangeres av  NBCC avd. Gjøvik  og omegn og vi har en utrolig og dedikert gruppe tillitsvalgte som ønsker alle barn i NBCC velkommen

Vi kan love alle et uforglemmelig treff hvor mange kan møte igjen gamle kjente fra tildligere år, men også møte nye barn i fra nye steder i alle aldre. Møteplassen er igjen intakt uten at vi behøver å tenke for mye på Corona.

Familietreffet vil i utgangspunktet bli arrangert som de siste 18 gangene, men vi introduserte Medaljejakten i 2022 og vi får en oppgradert versjon av denne i 2023. I 2022 introduserte vi en veteranbuss som kjørte oss opp til Hunderfossen Familiepark. Denne er reservert også i 2023.

Lørdagen benyttes i all hovedsak i Hunderfossen Familiepark men dette er selvsagt valgfritt og familiene bestemmer selv.  Distriktet rundt har veldig mye å by på og vi tenker aller først på områdene rundt Øyer og Lillehammer.  Vi nevner Lilleputthammer, Barnas Gård, Olympiaparken, OL museet, Maihaugen og Skibladner for å nevne noen.

Underholdning på lørdagskvelden er nok engang med Trollgeir og Onkel Nut, så her har alle noe å glede seg til. Vi beholder uansett et absolutt høydepunkt for barna som er trekningen av lotteriet på lørdag kveld. Med ekstra fine premier for barna og fine gavekort og fruktkurver til hele familien.

Vi har også i år fått en gunstig avtale med Hunderfossen Familiepark som gir oss muligheten til å selge billetter med betydelige rabatter til alle våre gjester.

Vi tilbyr også gratis adgang til klatreparken  inne i Hunderfossen familiepark for de ungdommene som blir med også i år. Ungdommene må ha egen bilett til selve parken men vi betaler i klatreparken for de som vil.
 
Alt ligger derfor til rette for nok ei trivelig helg for hele familien på Hunderfossen og vi inviterer herved alle barnefamilie til årets treff.

OBS! Treffavgiften for Barnas Camping Festival er kr 730 per enhet inkl. strøm fra fredag til søndag.

For medlemmer i enkelte avdelinger bortfaller denne fordi lokalavdelingene  Askim og omegn, Romerike, Oslo og Gjøvik og omegn har valgt å betale denne for sine medlemmer. Disse kan derfor komme til Hunderfossen gratis.

Det eneste de behøver å betale for er billettene til Hunderfossen Familiepark. Prisen her er Kr. 380.- per person (lik pris for voksne og bar).

NBCC avd Sunndal og omegn dekker billettene for barna fra deres avdeling og har du mange barn er dette særdeles gunstig.

For mer info og påmelding se gjerne vår Facebook side: Barnas Camping Festival

Dere kan også sende påmelding til Johan P. Bjarnaberg, Mobil 482 62 380 eller til epost: johan@vestmanna.no

Link til annonsen her:  Klikk her